Hier vind je de beste gereedschapsgordels!

Hier vind je de beste gereedschapsgordels! Worstel jij er ook steeds mee? Tijdens het klussen valt al het gereedschap uit je handen en die zware gereedschapskoffer meeslepen, daar word je ook niet vrolijk van. Dat snap ik.

Om al je gereedschap handig te kunnen meenemen en altijd bij je te kunnen dragen, zou een gereedschapsgordel weleens de oplossing kunnen zijn voor jou als doe-het-zelver.

Zou jij graag de beste gereedschapsgordel willen aanschaffen en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Die hulp en de antwoorden op al je vragen ga je vinden in dit artikel.

 

 

Wat is een gereedschapsgordel?

Zeg nu zelf, je wordt toch niet vrolijk van het meeslepen van een gereedschapskist? En hoe krijg jij al je gereedschap mee naar boven als je een klus op grote hoogte hebt? Je merkt het al, een gereedschapsgordel is bij jou op het lijf geschreven.

De gereedschapsgordel is een gordel die je in de meeste gevallen om je middel bevestigd. Daar zijn natuurlijk uitzonderingen in. In die gordel kan jij al het gereedschap kwijt dat jij nodig hebt voor een klus. De gordel beschikt namelijk over meerdere vakken waar het gereedschap in opgeborgen kan worden. Door het gereedschap om je middel te dragen, heb jij je handen vrij en kan jij altijd je gereedschap pakken. Niet alleen is dat handig, het is ook nog eens een veilige manier van klussen. Je snapt het al, jij als doe-het-zelver kan bijna niet zonder een gereedschapsgordel.

 

Hier vind je de beste gereedschapsgordels! De top 3

Je bent er inmiddels achter gekomen waarom een gereedschapsgordel zo handig is om te dragen tijdens het klussen. Nooit meer dat gesleep met een gereedschapskoffer of gereedschap dat tijdens het klussen uit je handen valt. Ook wel zo veilig als je beide handen kan gebruiken.

Zie jij zo’n gereedschapsgordel ook wel zitten als doe-het-zelver? Dat komt goed uit, want hieronder vindt je een top 3 met daarin de beste gereedschapsgordels die er op dit moment zijn.

 

1.      Magnetische Polsband Armband – Verstelbaar Met Klittenband – Rood – SVH Company

Als je het hebt over de beste gereedschapsgordel, dan kan het niet anders dan dat dat de gereedschapsgordel van SVH Company is. Waarom dit de beste gereedschapsgordel is? Laat ik je dat gaan uitleggen.

 

 

Hier vind je de beste gereedschapsgordels!

 

 

Deze gereedschapsgordel van het merk SVH Company bevestig je niet om je middel zoals dat normaal gesproken gebeurt, maar deze bevestig je om je arm als een soort armband. Hoe handig is dat? Voor het pakken van gereedschap hoef je niet naar je middel te reiken, maar heb je deze altijd letterlijk en figuurlijk bij de hand. Het zal je een hoop tijd en moeite gaan schelen. Omdat de armband van SVH Company magnetisch is, blijft je ijzeren gereedschap er als vanzelf aankleven en kan je je nodige gereedschap makkelijk meedragen voor een klus. Maak je geen zorgen om deze mageneten, want deze zijn zo gemaakt dat ze gereedschap kunnen dragen.

De armband is rood van kleur en te bevestigen met klittenband. Dat klittenband zorgt er ook voor dat je de armband netjes op maat kan maken. De armband zal dus altijd moeten passen. De armband van SVH Company is hoe dan ook een dikke aanrader voor jou als doe-het-zelver.

 

2.      STANLEY STS1-80113 Dubbele Gereedschapsgordel – Leer

Laten we doorgaan naar de nummer 2 in deze top 3 met beste gereedschapsgordels. Voor de tweede plek kiezen we voor een gereedschapsgordel die je om je middel kan bevestigen. Ook het gereedschapsmerk STANLEY mag in deze top 3 absoluut niet ontbreken om zijn goede kwaliteit aan gereedschap en accessoires.

 

 

Hier vind je de beste gereedschapsgordels!

 

 

De gereedschapsgordel van STANLEY is te bevestigen om de middel en is gemaakt van echt leer. Omdat de gordel gemaakt is van echt leer, is hij als vanzelf erg sterk en duurzaam. Dat de gereedschapsgordel wat jaartjes meekan, dat is in ieder geval een ding dat zeker is. De gordel beschikt over verschillende zakken waarin jij je gereedschap kwijt kan. Dit zijn kleine en wat grotere zakken. Ook zijn de zakken op zo’n sterke manier gemaakt, dat zelfs hamers en andere soorten gereedschap veilig opgeborgen kunnen worden. Dat komt natuurlijk door de goede kwaliteit leer. Wees niet bang dat de gordel niet past, want deze kan je helemaal aanpassen aan jouw eigen figuur. Niet alleen is de STANELY gereedschapsgordel ontzettend handig, ook ziet hij er super professioneel uit.

 

3.      ToolPack Gereedschapsgordel – 8 Vakken – Polyester

Als laatste in deze top 3 met beste gereedschapsgordels vindt je de gordel van het merk ToolPack. Mocht jij zoeken naar een gereedschapsgordel waar je genoeg gereedschap in kwijt kan, dan zit je met ToolPack helemaal goed.

 

 

Hier vind je de beste gereedschapsgordels!

 

 

 

De gereedschapsgordel van ToolPack beschikt namelijk over maar liefst 8 vakken. In deze vakken kan jij al je spijkers, schroevendraaiers en ander gereedschap netjes opbergen en makkelijk bij je dragen. Niet alleen heeft de gereedschapsgordel van ToolPack 8 vakken, ook bevinden zich onder de vakken sterke lusjes waar je je hamer of rolletje tape aan kan hangen.

Behalve dat de gereedschapsgordel uitermate geschikt is voor doe-het-zelvers, ziet deze er ook erg professioneel uit. Dat is niet geheel onbelangrijk als je de gordel meer dan dagelijks om je middel draagt.

 

Klussen met Freds Bouwtekeningen

De gereedschapsgordel is eindelijk binnen. Gereedschap erin en je kunt je klus gaan afmaken. Of toch niet? Heb je behalve de gereedschapsgordel, ook weleens aan een bouwtekening gedacht? Mocht je deze nog niet hebben, dan is Freds Bouwtekeningen er om jou uit de brand te helpen.

Op Freds Bouwtekeningen vind jij namelijk de bouwtekening waar jij naar op zoek bent. Geen gedoe met moeilijke berekeningen, maar gewoon bouwtekeningen die voor iedereen geschikt zijn. Hoe jij aan deze bouwtekening komt? Simpel.

Schaf het Freds Bouwtekeningen Pakket aan, download het pakket en beschik direct over meer dan 10.000 professionele bouwtekeningen. Zit hier iets voor jou tussen?

 

 

Freds Bouwtekeningen

 

Conclusie

Een gereedschapsgordel zorgt ervoor dat jij als doe-het-zelver op een veilige manier kan klussen en dat jij nooit meer je zware gereedschapskist hoeft mee te slepen. Je neemt alleen het nodige gereedschap mee, handig toch?

Voor één van de beste gereedschapsgordels hoef je alleen de bovenstaande top 3 te checken. Hier moet vast iets voor je bij zitten.

Wil jij een goede bouwtekening voor het afmaken van je klus? Surf naar Freds Bouwtekeningen en download het Freds Bouwtekeningen Pakket.

 

Leave a comment