Klussen voor vrouwen

Bij klussen voor vrouwen wordt er vaak gedacht, klussen dat dit hoort bij mannen. Vergis je echter niet, want er zijn legio vrouwen die graag een doe het zelf project aanpakken. Vrouwen waren vroeger al erg handig met naald en draad, wol en andere stoffen. Kleding werd door hen handmatig of met behulp van een naaimachine gemaakt. Dit gebeurt nu ook nog, maar wel in mindere mate.

Klussen voor vrouwen. Ze zijn niet alleen maar bezig met het huishouden, dat nu veel minder tijd in beslag neemt dan vroeger. Klussen voor vrouwen omvat erg veel, van het ophangen van een schilderij, het vastzetten van los gekomen plinten tot en met het maken van een tafeltje, een memobord voor de kinderen, een poppenhuis. In hun vrije tijd helpen ze vaak op de school van hun kinderen tijdens de lessen handvaardigheid met figuurzagen, kleien.

Ideeën en inspiratie halen zij uit tijdschriften of ze kijken online. Ondanks het feit dat de meeste vrouwen erg handig zijn, is het ook voor hen prettig wat houvast te hebben als ze met een bepaald project(je) willen starten. Freds bouwtekeningen zullen daarom ook door vrouwen graag gebruikt worden. Ook hier, zoals in de gehele maatschappij, worden de verschillen tussen mannen en vrouwen steeds kleiner.

Het plezier dat vrouwen hebben in het klussen geven zij automatisch door aan hun kinderen, maar dat gebeurt ook als mannen hun kinderen betrekken bij het klussen in huis. Het begint met het samen kiezen van een leuk project. Wist je dat ook daarvoor de bouwtekeningen van Fred kunnen worden gebruikt?

 

Het enthousiasme groeit

 

Wanneer je samen gaat klussen met behulp van Freds bouwtekeningen zal het enthousiasme groeien. Het gebruik van de bouwtekeningen zorgt namelijk voor succes! Ook wanneer jij niet zo gedreven bent in het klussen zullen de bouwtekeningen je begeleiden naar een mooi resultaat. Al doende leert men!

Dat geldt zeker ook tijdens het klussen. Heb je anderen zien klussen, dan zul jij daar zeker ook iets van opsteken, maar zelf doen is uiteraard veel leuker. Aarzel niet langer en ben niet bang om zelf te gaan klussen. Gebruik Fred’s bouwtekeningen en het resultaat zal je verbazen. Gebruik naast de overzichtelijke en goed leesbare bouwtekeningen goed materiaal en het juiste gereedschap en jij kunt de klus klaren.

Klussen voor vrouwen en mannen met behulp van goede bouwtekeningen, daaraan zal iedereen plezier beleven. Is er wellicht een project waarbij je de kinderen wilt betrekken? Doen! Jong geleerd is oud gedaan. Werken met je handen is iets waar je trots op kunt zijn, je hoeft je nooit te vervelen als klussen jouw hobby is.

En ook niet onbelangrijk ….. de computer van de kinderen kan even afkoelen. Willen zij toch even online? Laat jouw kinderen de computer gebruiken om klusinspiratie en ideeën op te doen, om bouwtekeningen samen met jou te bestellen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

 

Woensdagmiddag klussen voor vrouwen

 

De woensdagmiddag is wellicht niet voor iedereen een vrije middag, maar ben je wel vrij samen met de kinderen van de basisschool, dan is dat een mooie aanleiding om wat te doen aan handvaardigheid. Gezellig om samen iets te maken. De voordelen ervan zullen zich ook op latere leeftijd van je kinderen zichtbaar zijn.

Ook opvoedkundig zeer juist: samenwerken, met je handen werken (grove en fijne motoriek wordt geoefend), geduld leren hebben, je eigenwaarde vergroten (jij hebt zelf iets moois gemaakt). Je kunt er al heel jong mee beginnen, met vouwblaadjes bijvoorbeeld, met klei, papier, of met ijsstokjes maak jij de leukste dingen.

Met de wat oudere kinderen kun je het wat groter aanpakken en bijvoorbeeld met de jongens een speelgoedgarage van hout bouwen. Of doe eens stoer en maak een bolderwagen! Begin eenvoudig, als het gevoel voor klussen er eenmaal is, zal dit zich zeker uitbreiden tot grotere projecten.

Freds bouwtekeningen kunnen je dan prima helpen om met klussen voor vrouwen een mooi resultaat te behalen. Het zijn duidelijke en overzichtelijke bouwtekeningen, waarbij het benodigde materiaal duidelijk wordt vermeld. De handleiding zorgt voor prima begeleiding tijdens de klus, wat moet wanneer?

Er is zoveel mogelijk met deze bouwtekeningen, je kunt ze combineren en er een groter project van maken bijvoorbeeld. Je kunt elke bouwtekening ook aan je eigen wensen aanpassen. Fred’s bouwtekeningen zorgen ervoor dat elke klus door jou tot een goed einde wordt gebracht. Het resultaat mag gezien worden! Let eens op hoe enthousiast jij daarvan wordt.

 

Elke maand een klusweekend

 

Weinig tijd voor elkaar door werk buitenshuis, sport en allerlei sociale contacten en verplichtingen? De hoogste tijd om daar daadwerkelijk iets aan te doen. Plan elke maand een klusweekend samen met je gezin. Vind je het leuk om er anderen bij te betrekken dan kan dat uiteraard ook.

Laat jouw kinderen dan een vriendje of vriendinnetje kiezen, dat graag met jullie samen aan de slag gaat. Zou je dit graag willen doen, maar zie er tegenop om zelf een klusactiviteit te bedenken? Ga online en bestel Fred’s bouwtekeningen. Bouwtekeningen die voor iedereen duidelijk zijn, waardoor je inspiratie krijgt en heel belangrijk waarmee succes verzekerd is.

Pijnig jezelf niet om iets te “moeten” bedenken, alles is al voor je gedaan. Je krijgt met Freds bouwtekeningen alles op een presenteerblaadje aangereikt: de materialen die je moet aanschaffen en de aanpak van het project die stap voor stap aan je wordt uitgelegd. Je moet wel zelf even de boodschappen doen, materiaal en gereedschap (kopen of huren) regelen! Dat kan vaak ook online of bij de bouwmarkt in jouw buurt.

Tip: kijk of je acties of aanbiedingen kunt vinden, dan is dat een leuke meevaller!

Zorg er echter eerst voor dat jij Fred’s bouwtekeningen in huis hebt, kant- en- klare bouwtekeningen, plannen en projecten met materialenlijsten en heldere handleidingen waardoor iedereen kan klussen. Geen enkel weekend kan nog saai worden als jij met je gezin de handen uit de mouwen steekt om zelf projecten uit te voeren, groot of klein dat maakt niet uit!

De resultaten met de bouwtekeningen van Fred zullen iedereen enthousiast maken en velen zullen je volgen om unieke dingen te maken. De bouwtekeningen zijn je leidraad, maar eigen inbreng is uiteraard altijd mogelijk.

Leave a comment