Koop hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus!

Koop hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus! Lees je deze zin, dan kan jij vast al raden waar dit artikel over gaat. Over de allerbeste rolmaten natuurlijk.

Of jij nu een doe-het-zelver of een professionele klusser bent, een rolmaat mag nooit ontbreken in jouw gereedschapskist.

Wil jij als doe-het-zelver of als professionele klusser graag over de allerbeste rolmaat beschikken voor jouw klus? Lees dit artikel en krijg een handige top 3 met daarin de allerbeste rolmaten. Koop na het lezen hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus!

Waarom heb je de allerbeste rolmaat voor jouw klus nodig?

Die rolmaat, die heb je toch helemaal niet nodig? Je kan toch prima zonder een rolmaat klussen? Ik snap dat je dat denkt, maar dat is niet helemaal waar. Deze heb je namelijk wél nodig voor jouw klus.

Meten tijdens een klus, dat is echt onvermijdelijk. Daar ontkom je gewoon niet aan. Met een liniaal kom je helaas niet weg als je grote oppervlaktes moet meten. In dat geval pak je de rolmaat erbij. De rolmaat kan je makkelijk uitrollen naar de gewenste lengte. Zo zijn er rolmaten van 3, 5, 8 en 10 meter. Het ligt aan de klus welke rolmaat geschikt is. Voor een grotere klus kies je voor een rolmaat van 10 meter en voor een kleinere klus rondom het huis kies je voor 3 meter of voor 5 meter.

Ben jij geen klusser? Ook dan is het hebben van een rolmaat erg handig. Er zal altijd een situatie voorbij komen waarbij je iets moet opmeten.

Koop hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus! – Top 3

In het kort hebben we de rolmaat besproken. Je wist vast al wat een rolmaat was, maar nu ben jij helemaal op de hoogte hiervan. Dat deze niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist, dat ben je vast wel met mee eens.

Laten we daarom maar doorgaan naar het onderdeel waarvoor jij bij dit artikel terecht gekomen bent. Je wilt tenslotte de allerbeste rolmaat voor jouw klus.

In het onderstaande overzicht vind jij niet zomaar rolmaten, maar de top 3 van de allerbeste rolmaten voor jouw klus. Ik weet zeker dat hier een geschikte rolmaat tussen zit die bij jou past en die jij mooi vindt.

 

1.      STANLEY 0-30-657 Rolbandmaat Tylon 8m – 25 mm

Heb jij eerdere artikel gelezen over doe-het-zelf klussen en gereedschap? Dan heb je vast gemerkt dat STANLEY vaker terugkomt in deze artikelen. Niet voor niks, want de kwaliteit van STANLEY is bizar goed. Een rolmaat van STANLEY in deze top 3, die mag niet missen natuurlijk.

Koop hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus!

Omdat de rolmaat van STANLEY in totaal 8 meter lang is, is deze voor heel veel verschillende soorten klussen geschikt. Meestal is een rolmaat van 8 meter geschikt voor de grotere klussen, maar voor een klein klusje rondom het huis is STANLEY ook prima te gebruiken natuurlijk. Dat moet geen enkel probleem zijn.

Behalve de 8 meter heeft STANELY zoals altijd een comfortabel handvat, wat je niet direct zou verwachten bij een rolmaat. Verder is de rolmaat zo gemaakt dat deze niet snel zal beschadigen of stuk zal gaan. Erg duurzaam dus. Waar wacht je nog op? STANLEY is met recht de allerbeste rolmaat voor jouw klus.

 

2.      Ronix – Rolmaat – 5 Meter

Nog steeds wordt een rolmaat van 5 meter het meest gekozen door klussers en doe-het-zelvers. Als vanzelf mag een rolmaat van 5 meter natuurlijk niet ontbreken in deze top 3. Heb je het over een goede rolmaat van 5 meter, dan heb je het over Ronix.

Hoewel een rolmaat van 5 meter niet gebruikt kan worden voor de grote en zware klussen, mag dat de pret absoluut niet drukken. De Ronix rolmaat heeft een rode kleur, wat hem erg professioneel maakt. Door de felle kleur kan je hem altijd terugvinden.

Koop hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus!

Omdat de Ronix rolmaat een speciaal laagje heeft, is deze erg duurzaam en zal deze niet snel slijten of gaan roesten. Als klusser doe je het liefst zo lang mogelijk met gereedschap en met Ronix gaat je dat zeker weten lukken. Omdat het handvat van de rolmaat van rubber is gemaakt, houd deze zeer comfortabel vast tijdens het meten. Dat is ook iets wat belangrijk is natuurlijk. De Ronix rolmaat staat op de nummer 2 in deze top 3, maar dat maakt hem nog steeds een goede koop.

 

3.      JACKMEND 2 in 1 Laser Rolmaat – Centimeters – Tot 5 Meter

Laten we in deze top 3 even een stapje verder gaan. Met een handmatige rolmaat is natuurlijk niks mis, maar het kan altijd beter. Wat dacht je van een laser rolmaat? Een rolmaat die kan meten, door middel van een laser. Mocht je dit willen, dan raad ik je aan om voor JACKMEND te gaan.

Niet alleen kan je een bepaalde afstand meten met de laser rolmaat. Ook kunnen volumes en oppervlaktes in een handomdraai gemeten worden. Hoe handig is dat? Alles word automatisch voor je gedaan en de berekeningen verschijnen op het schermpje. Zeker als je graag alleen klust, is deze laser rolmaat ideaal. In totaal kan de rolmaat 5 uur mee en kan deze na gebruik weer makkelijk worden opgeladen.

Koop hier de allerbeste rolmaat voor jouw klus!

Omdat de rolmaat is gemaakt van de allerbeste kwaliteit aan kunststof, is deze ontzettend duurzaam en zal hij lekker lang mee kunnen gaan. Om de zoveel tijd een nieuwe kopen, dat is helemaal niet nodig. Let wel even op. De rolmaat kan tot 5 meter meten, maar dit gaat in centimeters. Let hierop en raak niet per ongeluk in de war. Wil jij een stapje verder gaan dan een normale rolmaat? Dan is de laser rolmaat van JACKMEND erg geschikt voor jou.

 

Bouwen met Fred

Naast de allerbeste rolmaat voor jouw klus, mag een bouwtekening niet ontbreken. Een bouwtekening kan je zelf maken of vinden op internet, maar dat is niet altijd even ideaal. Zeker niet als je in tijdsnoot zit.

Kies voor Freds Bouwtekeningen als je op een snelle manier over een goede bouwtekening wil beschikken.Freds Bouwtekeningen

Download in een handomdraai het Freds Bouwtekeningen Pakket en beschik direct over meer dan 10.000 bouwtekeningen.

De allerbeste rolmaat voor jouw klus, die kan je hier aanschaffen. Hoe je dat kan doen? Via de bovenstaande top 3 kan jij een geschikte rolmaat uitzoeken voor jouw klus.

Heb jij nog geen bouwtekening kunnen vinden voor jouw klus? Download het Freds Bouwtekeningen Pakket van Freds Bouwtekening en beschik direct over 10.000 bouwtekeningen.

 

 

 

Leave a comment