Mijn liefde voor klussen

Mijn liefde voor klussen.

Mijn liefde voor klussen, deze is er altijd al geweest en ik kan er ook niet meer mee stoppen. Iedere dag weer sta ik op met veel ideeën en heb ik zin om weer te gaan klussen.

Ik ga dan direct op zoek naar een bouwtekening en dan ga ik zelf aan de slag. De bouwtekening geeft me houvast en van daaruit kan ik weer door. Het is altijd leuk om te klussen, en het maakt mij niet uit of dat het nu zeven uur in de ochtend is of tien uur in de avond.

Ik heb altijd zin om bezig te zijn en met name wanneer ik bezig ben met een mooie klus, dan gaat het soms wel zo, dat ik uren door blijf gaan.

 

Het Resultaat!

En ik wil dan resultaat zien en gelukkig zie je dat met deze bouwtekeningen ook snel. Ik weet precies waar ik ben, wat ik nodig heb en wat ik nog moet doen.

Dit geeft mij een goed overzicht en daar doe ik ook mijn voordeel mee. De bouwtekeningen zijn bij mijn liefde voor klussen dan ook echt een houvast en die zou ik ook niet willen missen.

Waarom mijn liefde voor klussen bestaat weet ik echt niet.

Sommige mensen vragen mij wel eens waarom mijn liefde voor klussen zo groot is. Ik heb er even bij stil moeten staan, want waarom is dat zo?

Ik ben creatief, ik ben graag bezig en ik vind het leuk om alles zelf te kunnen maken.

Dit geeft mij een trots gevoel, ik leer er van, iedere dag weer. Ook komen er de laatste tijd steeds meer mensen naar me toe met de vraag of dat ik voor hen ook iets wil maken. We kijken dan samen naar een bouwtekening en dan ga ik voor ze aan de slag.

Het voordeel is dat ik van tevoren alles klaar kan zetten en dan meters kan maken. De bouwtekeningen zijn namelijk zo duidelijk dat mijn liefde voor klussen altijd zal blijven bestaan!

Je zet alles klaar, je kunt beginnen en vervolgens zie je het resultaat direct! Je weet waar je het voor gaat doen en ik heb er dan ook iedere keer weer veel plezier in.

Iedere keer zoek ik weer wat nieuws uit om te klussen, het is dan ook zo gevarieerd en dat maakt het extra leuk. Mijn liefde voor klussen blijft bestaan Ik zal mijn liefde voor klussen altijd houden.

 

Sneller aan de slag met het bouwtekeningen pakket van fred.

 

Je hebt nu mijn verhaal kunnen lezen over mij liefde voor het klussen. Wat mij heel erg op weg heeft geholpen zijn de bouwtekeningen van fred. En daar is ook mijn liefde voor klussen mee begonnen.

In totaal zijn er meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen, te denken aan plannen en projecten, en alles is stap voor stap op papier gezet. Dit vergroot mijn liefde voor klussen.

Het zijn complete handleidingen zodat je weet welke materialen je nodig hebt en welke stappen je moet zetten. Ik ben blij dat ik deze hobby heb gevonden en zou het anderen ook aanraden!

Ik sta er van te kijken hoeveel ik al heb gemaakt en welke plannen ik nog allemaal heb!

Het bouwtekeningen pakket van fred schouten heeft mij hierin heel erg geholpen. In het pakket vind je wel 10.000 bouwtekeningen om al je projecten te kunnen creeren, en raak je dus nooit uitgeklust.

 

Misschien was je hier ook naar op zoek?

 

Zelf een inbouwkast maken

Een steigerhouten tuinset

Leave a comment