Op zoek naar een gereedschapstas? – Dit is onze top 3

Waar kan je netjes je gereedschap opbergen? Dat is vast een vraag die je je als doe-het-zelver afvraagt. Zeker als je je gereedschap vaak kwijt bent, ben je vast op zoek naar een goede oplossing.

 

In dat geval is er een hele goede oplossing voor jou. Namelijk een gereedschapstas. Anders dan een gereedschapskist kan je een gereedschapstas veel makkelijker overal mee naartoe nemen en kan je je gereedschap alsnog netjes opbergen.

 

Maar, welke gereedschapstas is hiervoor geschikt? En welke moet je nu kiezen uit al deze tassen? Je bent bij dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we samen de top 3 van beste gereedschapstassen. Straks moet jij een goede keuze kunnen maken hieruit.

Wat is een gereedschapstas?

De welbekende gereedschapskist moet je hoe dan ook kennen als doe-het-zelver. Een zware kist waar je al het gereedschap netjes in kan opbergen. Je hebt alles bij elkaar en je raakt niks kwijt. Maar, dit moeit toch makkelijker kunnen?

 

Met een gereedschapstas creëer je hetzelfde effect, maar is het toch net iets anders. Het grote verschil is namelijk dat een gereedschapstas compacter is en veel makkelijker is om mee te nemen naar een andere klus. De tas is een stuk lichter en als je gereedschap kan je er gewoon netjes in opbergen. Op deze manier hoef je geen zware kist meer mee te slepen en heb jij altijd het juiste gereedschap bij de hand.

 

Op zoek naar een gereedschapstas? – Dit is onze top 3

Je bent niet voor niks terecht gekomen op dit artikel en daarom gaan we direct door naar de top 3 met de beste gereedschapstassen. In deze top 3 vindt je 3 verschillende gereedschapstassen waar jij als doe-het-zelver een keuze uit kunt maken. Neem de top 3 goed in je op en kies iets wat bij jou past.

 

1.      STANLEY FatMax Gereedschapstas FP – Afsluitbaar

 

Wederom trappen we deze top 3 weer af met een gereedschapstas van het bekende gereedschapsmerk STANLEY. Als doe-het-zelver moet dit merk je vast en zeker bekend voor komen.

gereedschapstas
Afbeelding van Bol.com

Deze handige gereedschapstas van STANLEY is afsluitbaar en beschikt over een deksel die makkelijk geopend en gesloten kan worden. Binnen in de gereedschapstas vindt je genoeg vakjes, waardoor het opbergen van je gereedschap een eitje moet zijn. Het gereedschap kan op deze manier een eigen plekje krijgen en netjes worden opgeborgen. Gereedschap kwijtraken of laten slingeren is vanaf vandaag verleden tijd.

 

Niet alleen binnenin de tas bevinden zich afsluitbare vakjes, ook aan de buitenkant van de gereedschapstas kan gereedschap worden opgeborgen. Hoe handig is dat? In totaal weegt de tas 2 kilo en kan deze makkelijk worden meegedragen door het handvat. Kortom: Voor een goede gereedschapstas moet je hoe dan ook bij STANLEY zijn.

 

2.      VONROC Gereedschapstas – Sporttas – Heavy Duty – Maximaal 25 kilogram

 

Ook het gereedschapsmerk VONROC moet je niet ontgaan zijn als doe-het-zelver. Niet voor niks kan een gereedschapstas van VONROC niet missen in de top 3.

gereedschapstas
Afbeelding van Bol.com

Om te beginnen kan deze tas een maximaal gewicht van 25 kilogram dragen. Hier moet al jouw gereedschap makkelijk in opgeborgen kunnen worden. Zowel binnen als buiten de tas bevinden zich opbergvakken waarin jij je gereedschap netjes kan opbergen. Zo houd jij alles keurig bij elkaar en hoef je niet meer te zoeken naar een bepaald gereedschap.

 

Voor het prettig meenemen van de VONROC gereedschapstas, kan je gebruikmaken van de schoudertas. Zo kan de gereedschapstas op een comfortabele manier overal mee naartoe genomen worden. Even geen klus voor de boeg? Gebruik de gereedschapstas dan als handige sporttas. Je merkt het al. De VONROC gereedschapstas is niet alleen handig voor het opbergen van gereedschap, maar kan ook nog eens multifunctioneel ingezet worden. Wat wil je als doe-het-zelver nog meer?

 

3.      Bahco Gereedschapstas – 3100Tb

 

Een handige gereedschapstas die eruit ziet als een gereedschapskist? Je hoeft in dat geval niet meer verder te zoeken. Met de gereedschapstas van Bahco kan jij je gereedschap comfortabel overal mee naartoe nemen. Hoe ideaal klinkt dat?

gereedschapstas
Afbeelding van Bol.com

De schouderband van de gereedschapstas zorgt ervoor dat je je gereedschap overal mee naartoe kan nemen en dat dit ook comfortabel kan. Rugklachten zitten er gelukkig niet bij. Naast de schouderband, bevind zich ook een handvat bovenaan de tas. Die zal altijd van pas komen als je de tas even moet verplaatsen. Daarnaast biedt de opbergruimte in de tas veel mogelijkheden. Het kan bijna niet anders dan dat je al je gereedschap netjes kan opbergen in de tas. Daar is in ieder geval genoeg ruimte voor.

 

De bodem van de gereedschapstas van Bahco is volledig watervast. Dat betekent dat eventueel water geen schade aan de tas zal toebrengen. Met een gerust hart kan jij als doe-het-zelver je gereedschapstas overal mee naartoe nemen en overal neerzetten. Waar wacht je nog op?

 

Hier vind je de beste bouwtekeningen!

Dat je dol op klussen bent, dat is een ding dat duidelijk is. Met een gereedschapstas ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan met je klus. Of toch niet? Heb je bijvoorbeeld weleens aan een bouwtekening gedacht? Zonder bouwtekening weet je niet hoe het project eruit moet komen te zien en welke maten je nodig hebt. Geen zorgen, hier is een oplossing voor. Namelijk Freds Bouwtekeningen.

 

Freds Bouwtekeningen is er speciaal voor alle doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een goede bouwtekening. Geen moeilijk gedoe met hogere wiskunde, maar gewoon makkelijke bouwtekeningen die voor veel klussers geschikt zijn.

 

Wat je moet doen om aan een bouwtekening te komen? Download vandaag nog het Freds Bouwtekeningen Pakket en beschik binnen enkele seconden over meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. In het pakket moet vast jouw ideale bouwtekening te vinden zijn.

 

Conclusie

Een gereedschapstas is ontzettend handig om te hebben als doe-het-zelver. Dat ben je vast met me eens. In de top 3 staan 3 verschillende tassen waar jij een goede keuze uit moet kunnen maken.

gereedschapstas

Heb jij behalve een gereedschapstas ook een goede bouwtekening nodig? Download vandaag nog het Freds Bouwtekeningen Pakket en beschik binnen enkele seconden over 10.000 bouwtekeningen.

 

 

 

Leave a comment