Revieuw : Freds bouwtekeningen|Doe het nu zelf

Ik was een tijdje geleden zelf op zoek naar een bouwtekening en kwam eigenlijk zo via google op  freds bouwtekeningen uit. Ik raakte eigenlijk wel nieuwsgierig en besloot daarom freds bouwtekeningen uit te proberen.

Op internet vond ik namelijk een aantal interessante revieuws over freds bouwtekeningen en mijn aandacht voor freds product was daardoor gevestigd.

Doordat mijn aandacht gevestigd was heb ik daarom besloten om een revieuw over freds bouwtekeningen te schrijven en mijn eerlijke mening te geven over zijn product.Aangezien dat ik eigenlijk helemaal geen klusser ben , denk ik daarom juist dat ik extra objectief tegen freds product kan aankijken.

Als ik namelijk al geinteresseerd raak dan denk ik dat echte klussers het een waanzinnig product vinden.

 

Wat was mijn verwachting van freds bouwtekeningen?

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook mijn vraagtekens had toen ik met freds bouwtekeningen aan de gang ging.Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat we steeds voorzichtiger worden worden met internet aankopen.

Maar aangezien er een 30 dagen geld terug garantie is dacht ik niks te kunnen verliezen.En ik moet eerlijk toegeven ik ben er behoorlijk van onderste boven.

Ik ben geen klusser maar af en toe wil ik thuis wat creeren om het meer naar mijn zin te maken.Alles wat ik op internet vond met betrekking tot bouwtekeningen daar miste uiteindelijk alttijd wat aan.

Dus eigenlijk waren mijn verwachtingen niet zo hoog van freds bouwtekeningen maar het heeft het tegendeel bewezen.Eindelijk heb ik iets gevonden wat voldoet aan mijn verwachtingen en wat erg gebruiksvriendelijk is waardoor het voor iedereen te begrijpen is.

Ik ben totaal niet technisch aangelegd maar als ik dit begrijp dan begrijpt iedereen het.

 

Wie zijn de eigenaars van freds bouwtekeningen?

 

De eigenaar van het product is fred schouten. Nu weet ik eigenlijk niet of fred de eigenaar van het product is of dat het een reclame naam is.

Maar dat even terzijde.

Op de site van freds bouwtekeningen vinden we de bedrijfsnaam :

 

TAPO

Takkebijsters 15E

4817 BL Breda

 

Tapo staat keurig gereigistreerd bij de kamer van koophandel en voldoet dus aan alle normen.

 

 

Wat ik heb gehoord over freds bouwtekeningen

 

 

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van freds bouwtekeningen gehoord voordat ik zelf op zoek was naar een bouwtekening, maar na wat internetten kan ik eigenlijk geen negatieve revieuws of meningen vinden.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat freds bouwtekeningen gewoon een goudeerlijk product is.

Verder zie ik ook dat bij eventuele vragen gereageerd wordt wat erg fijn is en wat dus aangeeft dat de eigenaar van het product goed op de hoogte is waar hij mee bezig is.

 

 

Wat wordt er beloofd

 

 

  • Alle bouwtekeningen worden geleverd met een kant en klare handleiding hoe te beginnen en welke materialen te gebruiken zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
  • Fred belooft op zijn website dat er meer dan 10.000 bouwtekeningen in zijn pakket zullen zitten die jou zullen helpen om al je doe het zelf projecten zelf te creeren.
  • Je hoeft geen ervaren klusser te zijn. iedereen kan dit waar maken  door een makkelijk te volgen stappenplan.

 

Eigenlijk klingt het te mooi om waar te zijn maar dat is ook de reden dat we het uitvoerig testen en onze bevindingen met jullie willen delen.

 

 

Wat is het voor product

 

 

Freds bouwtekeningen is een digitaal product bestaande uit 10.000 bouwtekeningen. Ik weet niet of het er echt 10.000 zijn want ik heb ze niet geteld maar het zijn er enorm veel. Na het betalen van het aankoopbedrag van 47.00 € krijg je netjes je inloggegevens van de admin-omgeving in je e-mailbox en kun je gelijk aan de gang.

Na het invullen van je inloggegevens kom je automatisch in het leden gedeelte waar je gelijk aan de gang kunt. Het leden gedeelte ziet er allemaal erg gebruiksvriendelijk uit waardoor het vertrouwen uitstraalt.

Allerlei verschillende categorieen komen gelijk naar voren waar je de bouwtekeningen kan downloaden. Door te klikken op de categorie word je gelijk doorverwezen en kun je gelijk de tekeningen van de betreffende categorie downloaden.

En we kunnen niet een tekening downloaden, maar van de categorie die ik toevallig heb aangeklikt krijg ik gelijk 20 bouwtekeningen op mijn computer.Dus we kunnen nog kiezen wat voor tekening we gaan gebruiken.

Heeft het voldaan aan mijn verwachtingen

 

 

Freds bouwtekeningen pakket heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen. Ik was zelf ook een beetje sceptisch maar het is zijn geld zeker waard als ik zie hoeveel bouwtekeningen je er daawerkelijk voor krijgt.

Ik denk ik dat het bedrag van 47.00 € eigenlijk een schijntje is. als ik kijk naar prijs-kwaliteit verhouding denk ik dat het zijn geld dubbel en dwars waard is.

Verder krijg je ook nog eens drie bonussen:

 

Bonus 1

 

DWG&CAD software.

 

Met deze software kun je Cad betanden openen en aanpassen wannneer jij dat wil.

DWG&CAD Software

 

Bonus 2

 

steigerhouten tuinmeubelen gids. In deze gids zal je bouwtekeningen vinden die speciaal betrekking zullen hebben op steigerhout en sloophout om daar ook de mooiste dingen mee te ontwikkelen.

Steigerhouten tuinmeubelen gids

Bonus 3

 

 

Levenslang toegang tot het leden gedeelte van de website waardoor je altijd toegang zult hebben tot de bouwtekeningen. Er worden ook nieuwe tekeningen en videos  toegevoegd aan het ledengedeelte.

 

Freds bouwtekeningen lidmaatschap

 

Wat ik ervan vond

 

Ik ben erg tevreden over freds bouwtekeningen. Om eerlijk te zijn voldoet het meer aan mijn verwachtigingen dan ik had verwacht

Ik geef jullie hier mijn eerlijke mening over freds bouwtekeningen omdat ik weet Dat het een zeer goed product is voor de waarde van je geld.

Verder denk ik dat zeker door de maandelijkse nieuwe tekeningen dat je nooit uitgeklusd raakt.

 

Ik zou freds bouwtekeningen aanbevelen

 

Ik zou zeker mijn vrienden, kennissen en iedereen die ik ken dit product erg aanbevelen omdat ik van mening ben dat het een goed en goudeerlijk product is waar je krijgt wat je beloofd woordt.

Ik zie dat zelf ook wel een anders , heel vaak worden worden producten aangeboden maar wordt er meer beloofd dan dat ze kunnen waarmaken.

En freds bouwtekeningen heeft het tegendeel bewezen door een klasse product neer te zetten. Dus met al een goudeerlijk product wat zichzelf meer dan bewezen heeft.

 

 

Freds bouwtekeningen
Review door Jeroen op 2016-03-11
Beoordeling: 5