Steigerhout stoel maken

Steigerhout stoel maken

Houd jij van steigerhout in je tuin? Een prachtig prachtig natuurproduct, stoer, degelijk en met een fantastisch fraaie uitstraling. Maak je eigen tuinset van steigerhout. Een steigerhout stoel maken aan de hand van een duidelijke handleiding gaat je lukken.

Lees de omschrijving goed door, weet wat je nodig hebt. Zorg dat je alle materialen en het juiste gereedschap in huis hebt. Vervolgens kun je stap voor stap een stevige steigerhout stoel maken. Wil jij sommige punten aanpassen, ook dat kan. Jij kunt de steigerhout stoel maken, zodat hij voor jou of je partner precies op maat is.

Schrijf de aanpassing die je doet er duidelijk op de bouwtekening bij. Deze informatie heb je nodig als je de volgende steigerhout stoel op dezelfde manier wilt maken. Zo creëer jij met de bouwtekening je hele tuinset.

Hoe een steigerhout stoel maken?

Veel doe-het-zelvers staan voor de vraag: hoe een steigerhouten stoel maken? Met het juiste materiaal, goed gereedschap en de hulp van een bouwtekening kan (bijna) iedereen een steigerhout stoel maken.

Neem de uitdaging aan! Het zal je verrassen hoe handig je bent. Trots zul jij vervolgens, na het resultaat van de eerste steigerhouten stoel, een hele tuinset in elkaar klussen. Weet jij hoeveel je bespaart als jij zelf een steigerhout stoel maakt.

Je betaalt alleen voor het materiaal. De tijd die je eraan besteedt is vrije tijd, klustijd, waaraan je steeds meer plezier gaat beleven. Oefening baart kunst. Met de bouwtekening bij de hand zal het resultaat meteen goed zijn bij het maken van de eerste steigerhouten stoel.

Hoeveel stoelen gaan er nog volgen? Gebruik de bouwtekening en plaats er aantekeningen op als je bent afgeweken van de maten, zodat ook de volgende stoel op die manier gemaakt kan worden. En voordat je het weet heb je een hele tuinset helemaal zelf in elkaar geklust.    

Zelf een steigerhouten stoel maken

Je eigen stoel, armleuningen op de juiste hoogte, voeten aan de grond, waar vind jij de steigerhout stoel die voor jou precies op maat is gemaakt? Geen probleem, want met een duidelijke bouwtekening kun je zelf een steigerhouten stoel maken precies op maat, voor jezelf of andere gezinsleden.

Je verandert wat maten op de tekening indien nodig en volgt verder stap voor stap de werkwijze. Zelf een steigerhout stoel maken wat houdt je tegen? Leg de spullen klaar die je nodig hebt, lees de werkwijze nog een keer helemaal door, zodat de volgorde je duidelijk is en begin met deze leuke klus.

Het resultaat mag er zijn: een degelijke, stoere steigerhouten stoel. Heb je de smaak te pakken? Begin met de volgende stoel en maak een complete steigerhouten tuinset. De bouwtekeningen zijn in dit geval de wegwijzer, zodat jij zonder problemen aan de gang kunt met zelf een steigerhout stoel maken en meer!

Voel jij je ook al een beetje de meester klusser? Je hebt alleen de materiaalkosten, dus je bespaart ook nog geld, naast het feit dat je veel plezier zult beleven aan het klussen. Je vrije tijd wordt goed besteed als er mooie producten uit je handen komen en meestal smaakt het naar meer….