Vouwladder nodig voor het klussen? – Dit is onze top 4

Klus jij als doe-het-zelver graag op grote hoogtes, maar beschik jij nog niet over de juiste ladder? Dat is helemaal niet erg. Je bent bij dit artikel helemaal het juiste adres.

 

In dit artikel gaan we het namelijk hebben over de vouwladder. Een ladder die geschikt is voor het klussen op grote hoogtes. Straks ben jij helemaal op de hoogte en kan jij een goede vouwladder uitkiezen die bij jou past.

Wat is een vouwladder eigenlijk?

De traditionele ladders of keukentrapjes, die moet je hoe dan ook kennen. Zijn deze dan zo anders dan een vouwladder? Daar zit zeker een verschil in. Laat ik dit artikel beginnen met uitleggen wat een vouwladder precies is.

 

Vouwladders zijn voornamelijk bedoeld voor het klussen op grote hoogtes. Een traditionele ladder, die kan je vaak tot maar 1 of 2 meter uitschuiven en ze zijn niet 100% betrouwbaar. Vouwladders zijn dat wel. Deze kunnen uitgeschoven worden tot maar liefst 4 of 5 meter en je staat er ook nog eens veilig op. Super, toch?

 

Naast het uitschuiven, kan een vouwladder ook gevouwen worden in verschillende posities. Dat maakt de ladder zeer geschikt voor verschillende soorten klussen.

 

Vouwladder nodig voor het klussen? – Dit is onze top 4

Je bent inmiddels wat meer te weten gekomen over de vouwladder in het algemeen. Zeker als je graag klust op grote hoogte, mag deze ladder niet ontbreken in jouw werkplaats of schuur. Nu je eruit bent dat je graag een vouwladder zou willen, is het tijd om te kiezen. Maar, hoe weet je zeker dat je voor de goede vouwladder kiest? Om jou een handje te helpen bij het maken van een goede keuze, heb ik speciaal voor jou een top 4 samengesteld met daarin de beste vouwladders van dit moment. Hier moet vast iets voor je tussen staan.

 

1.      Tectake 401668 Multifunctionele Ladder – Steiger Stelling – Werkhoogte 1 Meter

 

Wat mij betreft verdient deze multifunctionele vouwladder met volle overtuiging de eerste plek binnen de top 4 van beste vouwladders. Dit is niet zomaar een normale vouwladder, dit is een multifunctionele vouwladder die óók als steiger omgebouwd kan worden. Hoe handig is dat?

vouwladder

Binnen een handomdraai heb jij gemakkelijk de ladder van Tectake omgebouwd tot een steiger die een werkhoogte heeft van totaal 1 meter. Ideaal voor de klussen in en rondom het huis. De steiger beschikt over handige wieltjes, waardoor je deze makkelijk kan verplaatsen. En dat niet alleen, de steiger kan tot wel 150 kg aan gewicht dragen. Hierdoor is het voor jou mogelijk om werkgereedschap of om andere materialen mee naar boven te nemen. Kortom, deze vouwladder is zeer geschikt voor het klussen.

 

Mocht je een klus hebben waarbij je liever niet op een vouwladder staat, dan is de vouwladder met steiger van Tectake de ideale keus voor jou als doe-het-zelver.

 

2.      Multifunctionele Ladder – Vouwladder – Starlyf

 

Als je het hebt over een multifunctionele vouwladder, dan heb je het hoe dan ook over de vouwladder van Starlyf. Want één ding is zeker, de vouwladder is absoluut multifunctioneel. Zeer geschikt voor de doe-het-zelvers.

vouwladder

Het fijne aan deze ladder is, dat hij beschikt over een antislip laag aan de onderkant. Dit moet je een stabiel en veilig gevoel geven. De kans dat de ladder wegglijd als je er op staat, is dus heel erg klein. De vouwladder van Starlyf kan in veel verschillende posities gevouwen worden. Dat maakt dat de ladder geschikt is voor bijna iedere klus in- en rondom het huis. Zo kan je hem vouwen in een rechte ladder, in een steiger of in een klein krukje. Na gebruik kan de ladder weer netjes opgevouwen en opgeborgen worden. Ook erg handig voor onderweg. In totaal kan de vouwladder van Starlyf 150 kg dragen.

 

3.      Multifunctionele Vouwladder – 4 x 4 Sporten – Werkhoogte 4.70 Meter – Zwart

 

De multifunctionele vouwladder van AL Ladder is geschikt voor zowel de professional als voor de doe-het-zelver. De vouwladder is dus erg makkelijk in gebruik en geschikt voor bijna iedere klus. Dat is een mooi voordeel, toch?

vouwladder

De ladder heeft in totaal een werkhoogte van 4.70 meter. Hij is dus zeer geschikt voor de klussen die plaatsvinden op grote hoogtes. Bijvoorbeeld het renoveren van een huis, van een plafond of voor het ramen lappen. Maak je geen zorgen, want ook deze vouwladder is zo gemaakt dat je hier veilig op kan klussen. De ladder is gemaakt van een goede kwaliteit aluminium, waardoor deze makkelijk schoon te houden is en lang mee zal gaan. In totaal kan de vouwladder van AL Ladder 150 kg dragen, waardoor het voor jou mogelijk is om gereedschap mee naar boven te kunnen nemen.

 

Wat kan ik er nog meer over vertellen? Deze vouwladder van AL Ladder is gewoonweg een topper.

 

4.      AL Ladder Multifunctioneel – Inclusief Platform – Zwart

 

Zou jij graag een ladder willen hebben die een platform heeft om op te kunnen werken? Dan is de vouwladder van AL ideaal voor jou als doe-het-zelver. Deze ladder beschikt over een handig platform waardoor jij je misschien een stuk zekerder zult gaan voelen.

vouwladder

De ladder is in veel verschillende standen te vouwen, waardoor het bijvoorbeeld ook mogelijk is om deze boven de trap uit te vouwen tot een stevig platform. Het antisliplaagje aan de onderkant zorgt voor de extra stevigheid tijdens het klussen. Na gebruik kan de ladder makkelijk opgevouwen en opgeborgen worden. Absoluut een aanrader.

 

Bouwtekening? Heb je die echt nodig?

Is een bouwtekening hebben wel nodig? Ja zeker, die heb je als klusser écht nodig. Het helpt je namelijk op te kunnen bepalen hoe je project eruit komt te zien en welke maten dit zijn. Een bouwtekening krijgen, dat is niet zo moeilijk. Je kan ze zelf maken of vinden op het internet. Ben je hier niet zo’n held in en ga je liever voor gemak? Dan is Freds Bouwtekeningen bij jou op het lijf geschreven.

Freds Bouwtekeningen is er speciaal voor alle doe-het-zelvers die gemakkelijk over een goede bouwtekening willen beschikken. Het enige wat jij hoeft te doen is het Freds Bouwtekeningen Pakket te downloaden en je beschikt direct over meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

 

Conclusie

Wil jij graag een vouwladder aanschaffen en kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Check de top 4 voor de beste vouwladders van dit moment.

 

Zoek jij nog naar een goede bouwtekening voor het afmaken van je klus? Download het Freds Bouwtekeningen Pakket en beschik binnen enkele seconden over meer dan 10.000 bouwtekeningen.

 

Leave a comment