Wat is de beste gereedschapskoffer? Bekijk deze top 3!

Een echte doe-het-zelver heeft meerdere soorten gereedschap. Voor dit gereedschap heb je natuurlijk wel een goede gereedschapskoffer nodig.

Een gereedschapskoffer gebruik je om al je gereedschap niet alleen op te bergen, maar ook bij elkaar te houden en om te zorgen dat het minder snel beschadigt. Daarnaast is een gereedschapskoffer handig voor het verplaatsen van gereedschap, zeker als je veel klust bij anderen!

In dit artikel lees je alles over gereedschapskoffers en welke nou de beste is voor jou!

 

Welke gereedschapskoffers zijn er allemaal?

Vandaag de dag zijn er veel verschillende soorten gereedschapskoffers. Van kleine handkoffers tot grotere koffers op wieltjes en met handige indelingen. Wist je dat je zelfs je eigen gereedschapskoffers kan uitbreiden! Dat is natuurlijk superhandig als je je gereedschap verzameling uit wil breiden.

Een goede gereedschapskoffer moet aan een aantal aspecten voldoen. Zoals voldoende ruimte, goede indeling, stevigheid, mobiliteit, veiligheid en hij moet natuurlijk goed af te sluiten zijn. Je wil uiteraard niet ineens al je gereedschap verliezen of vreemde mensen in je gereedschapskoffer hebben neuzen.

De meeste koffers hebben een maximum van het gewicht wat ze kunnen dragen. Daarnaast heb je speciale karretjes waar je je koffer op kan zetten en hem zo kan uitbreiden. Mocht je koffer dus wat te zwaar voor je zijn of je wil hem uitbreiden, zet je hem gemakkelijk op een dergelijk karretje en rijd je rond met al je gereedschap bij je.

De beste gereedschapskoffers – een top 3!

Nu weet je precies waar je op moet letten als je een gereedschapskoffer aan wil schaffen. Mocht je het nog lastig vinden om een goede koffer te vinden, heb ik hier onder een top 3 met beste koffers voor je op een rijtje gezet. In deze top 3 zit zeker weten een koffer voor al jouw klussen!

1.      Hanse Werkzeuge 1050-delig gereedschapskoffer met gereedschap – XXL

Ben jij een beginnende klusser en heb je nog niet alle gereedschap wat je nodig hebt? Dan is deze koffer van Hanse Werkzeuge echt iets voor jou. Je krijgt namelijk niet alleen de koffer, maar ook de inhoudt. De zeer uitgebreide gereedschap set heeft alles wat je nodig hebt om je klussen professioneel en goed te klaren.

 

gereedschapskoffer
Afbeelding van Bol.com

 

De set is gemaakt van hoogwaardig staal Chroom-vanadiumstaal in een aluminium trolley met wieltjes. Dit maakt het verplaatsen van de koffer zeer gemakkelijk. Door het hoogwaardige materiaal gaat het gereedschap lang mee en hoef je niet bang te zijn dat je koffer het niet vol houdt. Met de ingedeelde vakken weet je altijd waar iets terug moet en raak je niets kwijt. Tevens draagt dit bij aan de kwaliteit van het gereedschap.

Het gereedschap is uitermate geschikt voor aller daagse klussen in en rond het huis, maar kunnen ook gebruikt worden voor semiprofessionele klussen. Voordelen van deze gereedschapskoffer zijn:

  • Uitschuifbaar handvat en wielen om je koffer makkelijk mee te nemen
  • Zeer uitgebreide inhoudt
  • Hoogwaardige kwaliteit Chroom-vanadiumstaal
  • De trolley kan op slot!
  • Al het gereedschap wat je nodig hebt, heb je nu bij de hand

De koffer bestaat uit 4 lagen met een uitgewogen assortiment:

  • Laag 1: tangen en steek-ringsleutels
  • Laag 2: uitgebreide doppenset
  • Laag 3: schroevendraaiers, bits en inbussen
  • Laag 4: griptang, hamer, waterpas, hamer, meetlint en vele klus toebehoren zoals handschoenen, tie wraps en kleine onderdelen.
  • In totaal 1050 stukken krijg je als je deze set koopt!

2.      Stanley 1-79-217 gereedschapskoffer 19 inch

Heb je al veel gereedschap en zoek je een stevige en goede koffer voor je mooie gereedschap? Dan is de koffer van Stanley een match voor jou! De 19 inch koffer beschikt over een automatische vergrendeling waardoor je allerlei soorten gereedschap makkelijk kan opbergen. Van kleine onderdelen tot groter gereedschap, de koffer kan het allemaal hebben.

In de deksel van de koffer vind je organizers waar je kleine onderdelen zoals schroeven, spijkers, bitjes en kleine accessoires in kan opslaan. Daarnaast vind je ze ook nog eens overzichtelijk terug! Maar dat is niet alles, want de koffer beschikt ook over een uitneembare gereedschapsbak. Hier kan je eenvoudig en overzichtelijk kleine onderdelen en kleiner gereedschap, zoals hamers en schroevendraaiers, in op slaan.

gereedschapskoffer
Afbeelding van Bol.com

 

Door de extra brede handgrip verplaats je de koffer gemakkelijk en zonder ongemak. En het grote opberg vak biedt plaats voor groter gereedschap waardoor je alles bij de hand hebt. Heb je meerdere koffers van Stanley? Dan kan je, in combinatie met deze, een grotere koffer maken. Alleen nog even een karretje erbij en je hebt je eigen, samengestelde gereedschapskoffer. Naast dit alles is de koffer ook beschikbaar in 16 inch en 24 inch!

3.      TRESKO 735-delige gereedschapskoffer

Ben je toch meer van de rollende koffers, maar wil je geen standaard koffer? Dan is dit dé koffer voor jou! De koffer van TRESKO beschikt niet alleen over veel plek, een mooi design en een handig handvat, maar ook over een 735-delig gereedschap set. Hierdoor heb je altijd gereedschap bij de hand en ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

 

gereedschapskoffer
Afbeelding van Bol.com

 

De lichtgewicht trolley lijkt in eerste instantie niet op een gereedschapskist. Eerder op een muziektrolley. Maar als je hem eenmaal open klikt, komt het goud naar boven. Elk gereedschap heeft zijn eigen plek waardoor je alles netjes houdt en niks kwijt kan raken! Dit houdt de kwaliteit ook nog eens hoog. De trolley past perfect in de kofferbak en is ook nog eens niet zwaar waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

De koffer is verdeeld in 4-handige vakken met speciale plekken voor het gereedschap. Afmetingen van de koffer:

Lengte: 51 cm

Breedte: 36,5 cm

Hoogte: 20,5 cm

Gewicht: 12,5 kg

Start een klus met de juiste bouwtekeningen!

Voor je echt kan beginnen met een klus heb je natuurlijk een goede en vooral duidelijke bouwtekening nodig! wist je dan Freds Bouwtekeningen makkelijk en begrijpelijke bouwtekeningen biedt, voor een mooie prijs?

gereedschapskoffer
Klik op de afbeelding voor meer info

 

Fred is een echte doe-het-zelver en timmerman van beroep. Waar hij echt een hekel aan heeft zijn onduidelijke en incomplete bouwtekeningen. Daarom heeft hij nu zelf bouwtekeningen gemaakt, compleet met gereedschaplijst en al. En je krijgt er niet 1, maar 10.000. Maak alles van tuinhuisjes tot vogelhuisjes met makkelijke en overzichtelijke bouwtekeningen van Freds Bouwtekeningen!

Leave a comment